Ezt mondják az Odormute-ról, vásárlói vélemények

ODORMUTE ™ gazdaságosan, környezettudatosan a szagok ellen
már 50 éve... mert működik!

ODORMUTE ™ szagsemlegesítés a legjobb áron!

"Köszönöm, kitűnően meg vagyok elégedve vele: kutya ól kennel, autó, kutya box, kennel, szőnyeg szuper lett. üdv!"
F.T.

"Megérkezett.Ritka korrekt, gyors rendelés lebonyolítás! Példa értékű!!! Köszönöm."
M. Zoltánné


"Csak ajánlani tudom!!!! Én 9 cicus mellet használom a teraszba mert azt nagyon szeretik jelölni a kandúr macskáim ami förtelmes büdös tud lenni az odormute kiválóan szagtalanitja a lakás minden pontját!!!"
G. M. Ildikó


"Ez macskavécé ,alomtál körül is használható?A fiam macskájának az alomtálja egyszerűen kritikán aluli,pedig most már naponta cseréli,használ bele illatosító hintőport is,de hiába... Képtelenség megmaradni mellette....Szóval,ha oda is jó,akkor mindenképp rendelnék...." pár nap múlva érkezett a visszajelzés: Megérkezett,már ki is próbáltuk és mindenkinek nagyon-nagyon ajánlom. Felmostunk vele a macska alomtálja körül,kimostuk vele az alomtálcát....és volt macskabüdi,nincs macskabüdi!!!"
M. Jutka
"A termékhez kapott kezelési útmutató szerint ,könnyű volt a tisztításokat jól elvégezni. A lányom szerint is friss illat lett ugyanis cicám és kutyám is van.Én már nem vettem észre annyira a szokott illatokat Domestost használtam de az csak ideig-óráig fedte az illatokat,mert az fertőtlenítőszer, így a kárpitos dolgokat és a szekrényeket is sikerült illatmentesíteni. Köszönöm szépen."
E. Antalné

"Kedves EB őrző Kft.Kérem nézzék el nekem hogy eddig nem írtam a próbacsomagról.Nos.A szagmentesítő szuper. Nem hagy foltot és nem veszi ki a szővetek színét .2 spánielünk van és az egyik nemrèg kicsit felfázott....Tudjuk mivel jár ez.Nálunk sikerült a bordò szőnyegre rácsugratni. Ez van....Viszont miután kitakarítottam lefújták a szerrel és tényleg működik.Köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tisztelettel:J. Kata"


"Köszönöm a terméket nagyon elégedett vagyok"
N. Imre

"Ki van próbálva és nagyon hatásos, ajánlom mindenkinek ."
Gy. Éva


"Én kipróbáltam és működik van egy kis betonozott előkertem ahova a kutyáimat szoktam kiengedni ebből adódóan ott is végzik el kisebb nagyobb dolgaikat , na ennek elég kellemetlen szaga tud lenni, főleg ha még a nap is süti. Ma az Odormute-tal bespricceltem ezt a területet és abszolút megszüntette a szagot. Sőt a lakásban is próbára tettem ott ahova a cica pisilt és ott is megszűnt a szag.Én mindenkinek csak ajánlani tudom .Magam is rendszeres használója leszek.
Köszönöm nektek Eb-őrző Kft!!!" K. Márta

"A szagtalanító készítménnyel teljes mértékben meg vagyok elégedve. Gyors és hatásos, mindenkinek csak ajánlani tudom. A továbbiakban is szándékozom Önöktől vásárolni.
Üdvözlettel: J. Éva"


"Tegnap megérkezett az Odormute ,rögtön kipróbáltam,és valóban megszüntette a szagokat!!!! Már emiatt se kell aggódnom,és nem kell száz féle fertőtlenítőt használnom. Nagyon szépen köszönöm! Rendszeres vásárlójuk leszek !:)"
D. Bernadett

" Kipróbáltam az Odormute szagtalanítót,elosztottam a két alomtálcában....és láss csodát,napokon keresztül nem éreztem az ammónia szagot.
Köszönöm." G. Beáta


"Tökéletes és egészséges megoldás. Nálunk használt"
F. Tibor

"Sikeresen használom a bepisilő kutyus nevelésénél a szagtalanításra alkalmas Odomute femosásra is."
G. Szilvia


"Üdvözlök mindenkit! Szeretném elmondani a véleményemet a termékkel kapcsolatban. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Ahogy megrendeltem a terméket és megkaptam rögtön ki próbáltam, az élettársam meglátta amikor bekevertem, neki csak annyi volt a véleménye, hogy megkérdezte tőlem te még hiszel a mesében? Mire én igen. befújtam a szőnyeget vártam egy kicsit és csodák, csodája száradás után egyáltalán nem éreztem semmi kellemetlen szagot. Hazajöttek a lányaim és megkérdeztem tőlük nem tűnik fel nektek semmi? A kisebbik lányom mondta nincs pisi szag? IGEN, válaszoltam. Mire ők mit csináltál? Meg mutattam a terméket és nem hittek a szemüknek. Tényleg ezzel? Mire én IGEN ezzel és csak ráfújtam a foltra. Nagyon meg vagyunk elégedve a termékkel, úgy, hogy merem bátran ajánlani azoknak a kedves leendő vásárlónak, akik kedvencet tartanak a lakásban. Örülök, hogy ráakadtam erre a termékre. És köszönöm, hogy elmondhattam a észrevételemet és a tapasztalatomat.
Köszönöm." K. Csabáné 2016.január

Elsődlegesen a cicaházunkban próbáltuk ki a terméket, mert bár minden cica ivartalanítva van, ekkora mennyiségű lakónál elkerülhetetlen, hogy dominanciájuk fitogtatására ne jelölgessenek a bútorokra. A kanapé oldala volt az egyik kedvencük, aminek sajnos kellően durva szaga is lett. Itt illetve az alomnál kezdtük használni és meglepően jó eredménye volt, sőt azóta a kanapét érintetlenül is hagyják! Az autóban is kipróbáltuk, mert rengeteg kutya száll ki/be naponta, és ott is csökkent a szag, bár ott nem használtunk elegendőt. Emellett hűtőben és kukáinknál is kipróbáltuk, a hűtőknél azóta is használjuk. Meglepően sok mindenre volt egyébként elég az adag, amit kaptunk! Köszönjük szépen!
Üdvözlettel: O. Viktória, Debreceni Állatotthon 2016. január Együtt az Állatokért KHE


"Rendelje meg nyugodtan, nagyon hatásos. Én vettem és nagyon jó."
C.Erzsébet 2016.február


"Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, működik."
N.F. Ópályi 2016.június


"Nagyon nagy pozitívum, hogy nem kémiai vegyszer, hanem biológiailag aktív szerről van szó, így a maga nemében egy környezetbarát termék, így a jelen világban nagyon aktuális, korszerű és sokkal nagyobb népszerűsítést igényelne. Remélem, minél több ember megismeri ezeket a termékeket a jövőben." 2016. szeptember

"Könnyebb lett az életem 6 kutya mellett az Odormute használatával! Nagyon köszönöm!" 2016. szeptember

"Nagyon jó és hasznos, örülök hogy rátaláltam." 2016. szeptember

"Kanapét tisztítom vele, két kisgyerek, és egy kutyus mellett. A kanapé fehér. Nagyon szépen kitisztítja, és az esetleges szagokat is elveszi. Havonta egyszer áttörlöm odormute-s vízzel, mikroszálas ronggyal, A szagok eltünnek .Szuper termék, csak ajánlani tudom.
Lefolyóknál is használom, szuper.
Minden háztartásban ott a helye!" 2016. szeptember


"A mosogatónál használom a dugulás megakadályozására a készítményt. Az elmúlt időben, évente ki kellett hívnom a vízvezeték szerelőt, de amióta az Odormute készítményt használom, már több mint egy éve, még nem volt semmi problémám." 2016. szeptember

"Előszőr a legkisebb kiszerelést vettem meg, kipróbálási céllal. Nagyon hatékony a 2 fiúkutya vizeletszageltávolításában. Redszeresen fogok vásárolni." 2016. szeptemberDogwatch

Örök garanciás kerítésrendszer, mely állandóan "szemmel" tartja kutyáját.

Lupine

Lupine örök garanciás nyakörvek, hámok, pórázak.

DT Systems

Kiképzőnyakörvek, ugatásszabályozók, beeperek.

Plexidoor

A legjobb hőszigetelésű kutya és macska ajtók.