Odormute™ és a szagtalanító, lebontó szerek

ODORMUTE ™ gazdaságosan, környezettudatosan a szagok ellen már 50 éve... mert működik!

Környezetünk és legfőként ivóvíz készletünk szennyezettségének problémáival nap, mint nap szembesülünk. A szennyező anyagok kijuttatása ipari és kommunális szinten egyaránt napi életünk része. Egy átlag háztartásban 20-30 különböző nem természetes hatóanyagú, maró hatású tisztítószer lelhető fel. Használatuk egészségiügyi kockázatot hordoznak. Környezetünkbe juttatva ezen anyagokat a természetes folyamatokat gátoljuk és borítjuk fel. Sokszor saját házunk táján is alkalmazunk felesleges kemikáliákat, amik terhelik környezetünket. Gondoljunk a zuhany-, vagy mosogatólefolyóknál használt tisztítószerekre vagy egy egyszerű hipóoldatos felületkezelésre, amivel nem feltétlenül garantált a szag megszüntetése. Sósav mely maró, korrozív hatású, a króm felületeket károsítja, rondítja. A vas csöveket tönkre teszi. Az Odormute™ készítmények alternatív vagy egyedüli megoldást nyújthatnak. Odormute™ a szag forrását szünteti meg a szagot előidéző molekulák lebontásával. Szinte minden háztartásban előfordulnak szagok, melyek megszüntethetők természetes készítményekkel. Csökkentse környezete terhelését és ahol csak lehet használjon természetes enzim készítményeket! Éljen egy környezettudatosabb életet!

Az Odormute™ enzim és baktérium készítmények a szag forrásával kapcsolatba lépve megoldást kínálnak a természetes eredetű szagok megszüntetésére, ellentétben az olyan illatosító szerekkel, melyek a szagok forrását nem képesek megszüntetni hanem csak maszkírozzák. Az alkalmazási terület végtelen, hisz bármilyen természetes eredetű szagot felszámol az Odormute™ formula. Lehet az macskaalom, kisállatketrec, kutyakennel, lóistálló vagy biológiai szennyvízkezelés. Hatóanyagának köszönhetően a természetes enzimek és baktériumok közreműködésével a szagok megszűnnek, anélkül, hogy bármilyen élő szervezetet károsítanának. Teljesen biztonságos enzim-alapú készítmények, 100%-ban lebomló tisztítószerek.

Az enzimek természetesen előforduló molekulák, melyek fontos szerepet töltenek be az élő szervezetek biológiai egyensúlyában, a lebontási folyamatokban. Bármilyen felületen alkalmazható a készítmény betontól a szőnyegig. Az anyag nedvszívóképességén múlik, hogy milyen mélyre hatol a szag forrása.

Az Odormute™ története

Ken és June Etter találta fel az Odormute™-ot a Ryter cégnél az USA-ban. 1957 óta úttörőként állítottak elő enzim és baktérium készítményeket a mai napig is ugyan arra a célra és alkalmazásra. Odormute szagtalanító és lebontó szereket gyártó Hueter Toledo cég célja hasonlóképpen ugyan az, mint elődjé volt, hogy magas szinvonalú termékeket állítson elő a minden napi problémákra. Az egyszerű kisállatalom, macskaalom, kutya kennel szagtalanításán túl a háztartási biológiai szennyvízkezelés, lefolyó szagtalanításon keresztül a mezőgazdasági, ipari méretű felhasználásig nyújt megoldást.

A jelenleg is gyártott termékek sok éves kutató és elemző munka gyümölcsei.

hűtő szagtalanító

A Hueter Toledo készítmények mind veszélytelenek az emberi, állati, növényi szervezetekre. Nem toxikusak, nem maró hatásúak.


Az Odormute™ formulák természetes enzimek, baktérium készítmények, amik kémiai lebontó folyamataival szüntetik meg a szagokat és annak forrását.

A gyártó honlapját itt tekintheti meg: www.odormute.com

Az Odormute™ készítmények jellemzői:

 • hatékony, mert már több, mint 50 éve működik
 • természetes összetevők
 • biztonságos
 • nem mérgező
 • nem maró
 • nem veszélyes
 • könnyű használni
 • Gyorsan és biztonságosan szünteti meg a legkellemetlenebb szagokat
 • További háztartási és ipari felhasználású szagtalanító és lebontó környezetbarát készítmények, bio tisztító szerek


  Dogwatch

  Örök garanciás kerítésrendszer, mely állandóan "szemmel" tartja kutyáját.

  Lupine

  Lupine örök garanciás nyakörvek, hámok, pórázak.

  DT Systems

  Kiképzőnyakörvek, ugatásszabályozók, beeperek.

  Plexidoor

  A legjobb hőszigetelésű kutya és macska ajtók.