Odormute™ és a szagtalanító, lebontó szerek

ODORMUTE ™ gazdaságosan, környezettudatosan a szagok ellen már 50 éve... mert működik!

Környezetünk és legfőként ivóvíz készletünk szennyezettségének problémáival nap, mint nap szembesülünk. A szennyező anyagok kijuttatása ipari és kommunális szinten egyaránt napi életünk része. Egy átlag háztartásban 20-30 különböző nem természetes hatóanyagú, maró hatású tisztítószer lelhető fel. Használatuk egészségiügyi kockázatot hordoznak. Környezetünkbe juttatva ezen anyagokat a természetes folyamatokat gátoljuk és borítjuk fel. Sokszor saját házunk táján is alkalmazunk felesleges kemikáliákat, amik terhelik környezetünket. Gondoljunk a zuhany-, vagy mosogatólefolyóknál használt tisztítószerekre vagy egy egyszerű hipóoldatos felületkezelésre, amivel nem feltétlenül garantált a szag megszüntetése. Sósav mely maró, korrozív hatású, a króm felületeket károsítja, rondítja. A vas csöveket tönkre teszi. Az Odormute™ készítmények alternatív vagy egyedüli megoldást nyújthatnak. Odormute™ a szag forrását szünteti meg a szagot előidéző molekulák lebontásával. Szinte minden háztartásban előfordulnak szagok, melyek megszüntethetők természetes készítményekkel. Csökkentse környezete terhelését és ahol csak lehet használjon természetes enzim készítményeket! Éljen egy környezettudatosabb életet!

Az Odormute™ enzim és baktérium készítmények a szag forrásával kapcsolatba lépve megoldást kínálnak a természetes eredetű szagok megszüntetésére, ellentétben az olyan illatosító szerekkel, melyek a szagok forrását nem képesek megszüntetni hanem csak maszkírozzák. Az alkalmazási terület végtelen, hisz bármilyen természetes eredetű szagot felszámol az Odormute™ formula. Lehet az macskaalom, kisállatketrec, kutyakennel, lóistálló vagy biológiai szennyvízkezelés. Hatóanyagának köszönhetően a természetes enzimek és baktériumok közreműködésével a szagok megszűnnek, anélkül, hogy bármilyen élő szervezetet károsítanának. Teljesen biztonságos enzim-alapú készítmények, 100%-ban lebomló tisztítószerek.

Az enzimek természetesen előforduló molekulák, melyek fontos szerepet töltenek be az élő szervezetek biológiai egyensúlyában, a lebontási folyamatokban. Bármilyen felületen alkalmazható a készítmény betontól a szőnyegig. Az anyag nedvszívóképességén múlik, hogy milyen mélyre hatol a szag forrása.

Az Odormute™ története

Ken és June Etter találta fel az Odormute™-ot a Ryter cégnél az USA-ban. 1957 óta úttörőként állítottak elő enzim és baktérium készítményeket a mai napig is ugyan arra a célra és alkalmazásra. Odormute szagtalanító és lebontó szereket gyártó Hueter Toledo cég célja hasonlóképpen ugyan az, mint elődjé volt, hogy magas szinvonalú termékeket állítson elő a minden napi problémákra. Az egyszerű kisállatalom, macskaalom, kutya kennel szagtalanításán túl a háztartási biológiai szennyvízkezelés, lefolyó szagtalanításon keresztül a mezőgazdasági, ipari méretű felhasználásig nyújt megoldást.

A jelenleg is gyártott termékek sok éves kutató és elemző munka gyümölcsei.

hűtő szagtalanító

A Hueter Toledo készítmények mind veszélytelenek az emberi, állati, növényi szervezetekre. Nem toxikusak, nem maró hatásúak.


Az Odormute™ formulák természetes enzimek, baktérium készítmények, amik kémiai lebontó folyamataival szüntetik meg a szagokat és annak forrását.

A gyártó honlapját itt tekintheti meg: www.odormute.com

Az Odormute™ készítmények jellemzői:

 • hatékony, mert már több, mint 50 éve működik
 • természetes összetevők
 • biztonságos
 • nem mérgező
 • nem maró
 • nem veszélyes
 • könnyű használni
 • Gyorsan és biztonságosan szünteti meg a legkellemetlenebb szagokat

 • Dogwatch

  Örök garanciás kerítésrendszer, mely állandóan "szemmel" tartja kutyáját.

  Lupine

  Lupine örök garanciás nyakörvek, hámok, pórázak.

  DT Systems

  Kiképzőnyakörvek, ugatásszabályozók, beeperek.

  Plexidoor

  A legjobb hőszigetelésű kutya és macska ajtók.