szőnyeg tisztító

Szőnyegtisztítás, szőnyegtisztító, szőnyeg szagtalanítás


ODORMUTE ™ gazdaságosan, környezettudatosan a szagok ellen már 50 éve... mert működik!

10 évig is eltartható

ODORMUTE ™ szagsemlegesítés, szőnyegtisztítás a legjobb áron!

Vegyszermentes tisztítószer és folteltávolító.

Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló! Nem toxikus, nem savas, nem mérgező! Nem ártalmas emberekre, állatokra, növényzetre!

Hogy mi közömbösíti a pisiszagot? Büdös a szőnyeg? A legjobb módszer a kutya, macska pisi megszüntetésére, semlegesítésére az Odormute enzimkészítmények használata.

Az természetes eredetű szagok megszüntetésének a mai napig leghatékonyabb, legolcsóbb módszere a szagsemlegesítő, folteltávolító enzimkészítmények használata. A kutya macska pisiszag eltüntetése szőnyegből az Odormute™ készítményekkel nagyon egyszerű. A készítmény a kis háztartásoktól az ipari felhasználásig egyaránt bevált módszer, amit különösebb beruházás nélkül elvégezhetünk házilag is. Szőnyegtisztítás házilag Odormute készítménnyel.

Vizeletfoltok eltüntetése szőnyegből?: még a szobatiszta állatoknál is előfordulhat egy-egy kis baleset és a szőnyegre vizelhetnek. megoldás az odormute enzim tisztítószer.

Sokszor kellemetlen problémákkal jár kedvencünk szobatisztaságra való nevelése illetve akár az azt követő időszak is, amikor a kutyák, macskák a szőnyeget, kárpitot, matracot, kanapét WC -nek nézik. Kutyapisi elleni szerként először az ecet jut eszünkbe, ami nem tud tökéletes munkát végezni. A kellemetlen szúrós kutya- vagy macskapisi szagot nagyon nehéz eltüntetni a szőnyegből, kárpitból a hagyományos házi módszerekkel vagy akár a szőnyegtisztítókkal, melyek beszívódnak mélyebbre is.

Így a legtöbb esetben a kutyapisi macskapisi szagtalanítás és szagsemlegesítés házilag valamilyan vegyszerrel, szőnyegtisztítóval történik vagy ecettel, szódabikarbónával. Az Odormute ból készített oldatot szagsemlegesítő spay ként alkalmazva szagtalaníthatjuk a kezelt felületet. Az Odormute szagsemlegesítő spray -t autokárpiton is lehet használni. Mi az ami közönbösíti a szagokat? Az enzimek fehérje lebontó fehérjék. Az Odormute szagsemlegesítő oldat ezért könnyedén elbánik a pisiszaggal vagy a pisi folttal. Sajnos a legtöbbször használt kárpittisztító vegyszerek hatóanyagai sem képesek megbírkózni az organikus szagokkal, de főként kutya vagy macska pisi szaggal. Leginkább csak lélegzetvételnyi frissitő hatást érünk el használatukkal, ameddig a parfüm hatása tart. Sajnos a szagot előidéző probléma továbbra is jelen marad.

Ezért fontos az, hogy először szagtalanítsunk, semlegesítsük enzimkészítménnyel a szagokat és csak utána használjunk szőnyegtisztító szereket, ha még illatosítani akarunk.

Az Odormute™ enzim készítmény azonnali megoldást nyújt, amint érintkezik a szagokat előidéző molekulákkal. A kezelt felületen megszünteti a kutya, macska vizelet szagot akár szőnyegből, kárpitból, ágyból, kutya wc tálcából. A kellemetlen szagok semlegesítését, szagtalanítását, tisztítását az Odormute készítményben lévő ártalmatlan enzimek lebontó folyamatai végzik. Mivel a folyamat során a szagok forrása teljesen megszűnik, ezért a szagok nem is térnek vissza. A készítmény nem elnyomja a szagokat, hanem megszűnteti azokat a forrásuknál fogva. Amennyiben régi foltot kívánunk tisztítani az Odormute™ készítménnyel, akkor az oldattal alaposan be kell áztatni a felületet. Mindezekután ki kell száradnia az anyagnak. Nagyon fontos, hogy egy kis felületen próbát kell végezni az Odormute™ -ttal, mielőtt az egész szőnyeg vagy egy nagyobb felület tisztítása megtörténik.

Kisebb foltok, felületek

1. Alkalmazás előtt tesztelni kell egy kis felületen (színteszt). Áztatni kell hagyni, majd kiszárítani.

2. Nagyobb szőnyegek illetve padlószőnyegek esetében az összes szag forrását meg kell keresni és kezelni.

3. 1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 liter langyos viz. Az evőkanálnyi adalékot 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon az adalék. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

4. Beáztatás után hagyni kell a kezelendő felületeket 1 órán át ázni.

5. Kezelés után teljesen ki kell szárítani a szönyeget. Javasolt a felületet törölközövel áttörölni és hajszárítóval vagy ventillátorral szárítani. Ellenkező esetben a nedvesen maradt felületen penészedhet az anyag és ammónia szagú lesz.

 • 6. Flakonba öntve használja szagtalanító és folteltávolító spray -ként.


 • Szőnyeg teljes tisztítása Odormute™ enzimes tisztítószerrel azaz Hogyan tisztítsam ki a szőnyegből a kutyapisi szagot?

  vegyszermentes tisztítószer, folteltávolító, kárpit szagtalanító spray, szőnyegtisztítás otthon

  1. Kezelés megkezdése előtt próbát kell végezni egy kis felületen ( színteszt szükséges ).

  2. Kárpittisztító géppel is végezhető a tisztítás ilyenkor a szőnyegtisztító szerek helyett Odormute™ -t kell használni.

  3. 1 evőkanál Odormute™ / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi adalékot 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A granulátumnak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a granulátum. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel és adagolható a géphez.

  4. Száradás után, amennyiben a szag megszünt a gépbe adagolható az szőnyeg illatosító szer.

  5. Flakonba öntve használja szagtalanító és folteltávolító spray -ként.

  Fontos, hogy a szőnyeg teljesen kiszáradjon. Ellenkező esetben a nedvesen maradt felületen penészedhet az anyag és ammónia szagú lesz. Ha ez mégis előfordul, akkor újra át kell mosni a szőnyeget Odormute™ oldattal és 4 evőkanál szódabikarbónát adagolni a mosáshoz. A szódabikarbóna semlegesíti a hugysavat és van egy természetes szag mentesítő hatása.

  Kisebb felületek száradása segíthető hajszárítóval vagy ventillátorral. Nagyobb felületkezelés esetén emelt állapotban kell szárítani a szőnyeget.

  Vastag és shag szőnyegek esetében nagy gondot kell fordítani a szagsemlegesítő és folteltávolító oldat beáztatására.

  Keleti szőnyegek esetében nem alaklmazható az Odormute™.

  Nagyobb felület kezelésére ajánljuk az Odormute™ C koncentrátumot: Megnézem az Odormute™ koncentrátumot


  Odormute™ szagtalanító ( por alakú, 6 evőkanál; kb. 85g; 22 liter elsődleges oldathoz elegendő ).
  szőnyegtisztító hívás

  Ára Br. 2 390.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ Powder Scented szagtalanító ( por alakú, 30 evőkanál, kb. 425g; 105 liter elsődleges oldathoz elegendő ).
  szőnyegtisztító spray

  Ára Br. 7 090.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ Powder Scented szagtalanító ( por alakú, illatosított, 6 evőkanál; kb. 85g; 22 liter elsődleges oldathoz elegendő ).
  bűzlik a kennel?

  Ára Br. 2 990.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ szagtalanító ( por alakú, illatosított, 30 evőkanál, kb. 425g; 105 liter elsődleges oldathoz elegendő ).
  odormute ha bűzlik a kennel

  Ára Br. 7 490.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre

  Odormute™ C szagtalanító ( por alakú koncentrátum, 32 evőkanál, kb. 450g, 235 liter elsődleges oldathoz elegendő ). szőnyeg tisztító

  Ára Br. 8 690.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ C szagtalanító ( por alakú koncentrátum 160 evőkanál, kb. 2,25 kg, oldatként: 1200 liter ). szőnyeg tisztítás

  Ára Br. 34 990.- Ft
  ingyenes szállítással!

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ C szagtalanító ( por alakú koncentrátum 320 evőkanál, kb. 4,5 kg, oldatként: 2350 liter ). szőnyeg tisztító

  Ára Br. 69 490.- Ft
  ingyenes szállítással!

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre  Dogwatch

  Örök garanciás kerítésrendszer, mely állandóan "szemmel" tartja kutyáját.

  Lupine

  Lupine örök garanciás nyakörvek, hámok, pórázak.

  DT Systems

  Kiképzőnyakörvek, ugatásszabályozók, beeperek.

  Plexidoor

  A legjobb hőszigetelésű kutya és macska ajtók.