Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder "Ryters Red Label" /
Duguláselhárító és megakadályozó szagtalanító szer


 • Óvja környezetét, saját és kedvence egészségét környezetbarát termékek használatával!


 • Megszünteti és megakadályozza a dugulásokat és a kellemetlen szagokat, fenntartja a szennyvíz vezetékek tisztaságát.

 • Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

 • "Breakdown Industrial Digester powder Powder"
 • Itt elérheti Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder "Ryters Red Label" MSDS lapját.

  Eredetileg ez a biológiai kezelés az élelmezési és feldolgozói ipar számára kifejlesztett készítmény.

  Hatékony, vegyszermentes, természetes készítmény, nem savas, nem lúgos, nem okoz korroziót. Ezzel ellentétben savas, lúgos vegyületek, tisztítószerek (hipo, sósav, egyéb klórtartalmú szerek) a fémcsövekben kárt tesznek, ami a csövek gyorsabb elöregedéséhez vezet, így csőrepedéshez. A savas, lúgos tisztítószerek csak az adott pillanatban fejtik ki hatásukat. Az Odormute™ készítmények pedig egy természetes lebontó folyamat eredményeként tartják tisztán a szennyvízvezetékeket, lefolyókat. Háztartásokban házilag is alkalmazott készítmény. Használatával elkerüli a lefolyó spirál vagy gép használatát.

  A háztartásokban nagyban lecsökkenthető a dugulás elhárítási költségek mivel a szennyvízvezetékek is tisztán tarthatóak az Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder használatával. Olyan háztartásokban, ahol szennyvíztároló is van a szippantási költségek csökkenthető az Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder használatával.

  A hibásan, rosszul működő szennyvíztárolók bűzt, kellemetlen szagokat árasztanak, ázott talajt, gyengén lefolyó WC-t, szennyvízlefolyást, dugulást, visszafolyást eredményeznek. Mindezek felett kezeletlen szennyvíz kijutását a környezetbe.

 • Egyből megszünteti a lefolyókból visszaáramló csatornaszagot, kellemetlen bűzt
 • Megszünteti a lefolyóban a dugulásokat
 • Tisztán tartja a szennyvízvezetékeket
 • Hatékonyan használható bármilyen szennyvíz lefolyóban, ipari és háztartási méretekben kis vagy nagy forgalmú helyeken, iskolák, kórházak, intézmények, élelmezési és feldolgozói üzemekben, éttermekben és kávéházakban, zsírcsapdákban, mosogató lefolyókban, konyhai lefolyók szagtalanításához, mosdó lefolyókban, mosogatógépekben, padló lefolyókban, kád és zuhany lefolyókban a szagtalanításhoz és a dugulások elkerüléséhez.

 • Szennyvízrendszerek
 • Hatékonyan alkalmazható ezeken túl szennyvíz rendszerekben, Imhoff tartályokban, városi szennyvíz rendszerekben. Tisztán és dugulásmentesen tartja a lefolyókat, csővezetékeket.

  Magas koncentrátumú természetes lebontó készítmény. Természetes hatóanyagként nem csak különböző természetes és szintetikus enzimeket tartalmaz, hanem ráadásul 5 féle baktériumot ( aerob és anaerob ) is. Az 5 baktérium fajból 2 fakultatív anaerob, ami azt jelenti, hogy akár levegő vagy levegő jelenléte nélkül is képesek működni. Ez a hatékony hatóanyag kombináció megszünteti a lefolyókban, szennyvíz vezetékekben a dugulást és a kellemetlen szagokat is felszámolja. Használatával tisztán tarthatja a lefolyókat és szennyvízvezeték hálózatait. A készítmény elfolyósítja a szárazanyagtartalmat, megszünteti a dugulást, teljesen vegyszer mentes kezelés. Alkalmazásával a szennyvízcsövek falán lévő lerakódások megszünnek. Az ott jelenlevő zsírok, keményítők, rostanyagok, fehérjék táptalajai a baktériumoknak, melyeket a készítmény óriási mennyiségben tartalmaz és ezzel helyreállítja a természetes lebontó folyamatokat.

  A készítmény használata kimondottan biológiai kezelés. A hosszan tartó hatékonyságot a készítményben lévő baktériumok önmagukat fenntartó működése eredményezi. A baktérium fajok működésük során további lipáz, proteáz, celluláz és amiláz enzimeket termelnek, amik tovább folytatják a lebontási folyamatokat. Ezért csupán lebontó enzimeket tartalmazó készítményekkel ellentétben az Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder (enzimek és baktériumok együtt) hatásmechanizmus növelésével a készítmény hatékonysága, gazdaságossága és költséghatékonysága is természetesen növekszik. Az enzimek fehérjék, melyek a biológiai lebontási folyamatokat indítják el, azaz katalizátorként működnek. Az enzimek működésükkel szikraként hatnak a baktériumok beindulásához. Az enzimeket élő szervezetek állítják elő és nincs más dolguk, mint a hulladék lebontása, ami nem más, mint vékony filmréteg zsírból, olajból egyéb természetes és szervetlen anyag. A fertőtlenítő vegyszerek, mint a sósav, hipo, egyéb klórtartalmú tisztítószerek ezeket a segítő baktériumokat is megölik a lefolyókban és szennyvíztárolókban. Az Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder folyamatos használatával fent lehet tartani a segítőkész baktériumok lebontó munkáját az alkalmazott vegyszerek mellett is.

 • hatékony, mert már több, mint 50 éve működik
 • természetes összetevők
 • biztonságos
 • nem mérgező
 • nem maró
 • nem veszélyes
 • könnyű használni
 • A szagok forrását kémiai reakciók utján bontja le az Odormute™ tisztítószer és szünteti meg, nem maszkírozza, mint más tisztítószerek erős parfümöt használva. Az Odormute™ duguláselhárító és megakadályozó készítmény teljesen szagtalan. Nem tartalmaz klór vagy egyéb maró hatású anyagokat. Használatával csökkenti környezete károsanyag terhelését és környezete ökológiai egyensúlyát is pozitívan befolyásolja.

  Adagolás: az előírásnak megfelelő mennyiségű szagtalanító szer 1 pohár langyos vízben oldott állapotban kell a lefolyókba önteni. A kezelendő lefolyók közül mindig a közmű csatornához legközelebbivel kell kezdeni a kezelést, hogy a készítmény által a csövek faláról leválasztott maradványok ne okozzanak dugulást. Több szintes épületekben az első szinten kell kezdeni a szagtalanító szer használatát. 24 óra elteltével kezdhető el a következő szint kezelése. A kezeléseket lehetőleg akkor végezzük, amikor tudjuk, hogy a legtovább lesz használaton kívül a lefolyó ( általában az esti órák, zárás előtt közvetlenül ).

  Néhány példa az alkalmazásra:

  Fodrászat/Szépségszalon : 1 evőkanál naponta
  Fűrdőszoba kád/zuhanyzó lefolyó : 1 evőkanál hetente
  Bár pult lefolyó : 1 evőkanál hetente
  Emésztő tartály : 4 evőkanál havonta
  Padló összefolyó : 1 evőkanál 2 hetente
  Zsírfogó (éttermekben) ˟: 2 evőkanál naponta
  Zsírfogó (kisebb étterem,kávézó) ˟ : 2 evőkanál 2 hetente
  Mosogató lefolyó : 1 evőkanál hetente
  Mosoda padló összefolyó : 1 evőkanál hetente
  Szennyvíz tároló : 4 evőkanál havonta
  Piszoár (kis forgalmú) : 1 evőkanál havonta
  Piszoár (nagy forgalmú) : 1 evőkanál hetente
  Zárt tartályos WC : 1 evőkanál / 40 liter minden feltöltéskor

  ˟ Magas hőmérsékletű zsírfogók esetében hideg vízzel kell hűteni, mert 48 °C felett a baktériumok elpusztulhatnak.


  Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder / Duguláselhárító és megakadályozó szagtalanító szer
  ( por alakú koncentrátum 450g, kb. 46 evőkanál).
  "Odormute™ Powder"

  Ára Br. 3 900.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  További háztartási és ipari felhasználású termékek


  Dogwatch

  Örök garanciás kerítésrendszer, mely állandóan "szemmel" tartja kutyáját.

  Lupine

  Lupine örök garanciás nyakörvek, hámok, pórázak.

  DT Systems

  Kiképzőnyakörvek, ugatásszabályozók, beeperek.

  Plexidoor

  A legjobb hőszigetelésű kutya és macska ajtók.