kutyakifutó szagtalanítás

Magyarország No. 1 természetes kutyakennel és udvar szagtalanító készítménye! • Óvja környezetét, saját és kedvence egészségét környezetbarát termékek használatával!


 • ODORMUTE ™ gazdaságosan, környezettudatosan a szagok ellen
  már 50 éve... mert működik!

  Odormute™ Powder és Odormute™ C /
  Kutyakennel, kifutó, udvar szagtalanító készítmény

  Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló! Nem toxikus, nem savas, nem mérgező! Nem ártalmas emberekre, állatokra, növényzetre!

  Por alakban 10 évig is eltartható.

  Itt elérheti az Odormute™ szagtalanító MSDS lapját.

  Itt elérheti az Odormute™ C szagtalanító SDS lapját.

  KUTYAKENNELT tervez kutyájának?

  Próbálja szagtalanítani mindenféle tisztítószerrel és nem sikerül? A fertőtlenítő szerekkel csak kutyájának árt. Használjon 100 %-ban természetes készítményt!

  Általában a kennelek kis területű, kerítéssel körbehatárolt építmények, ami kutyák tartására készülnek. Sokszor a kutyák ebből a nekik szánt kutyakennelből nem jönnek vagy jöhetnek ki csak ha a gazdi is jelen van a kertben. A bezárt kutyák túlnyomó többsége nem tudja visszatartani a wczést és a kennel területén végzi a dolgát. A kutyakennel padozata, alapja lehet fa deszkából, betonból, térkőből vagy csak egyszerűen homok sima talaj az alja. Bármilyen felületű is a kutya kennel, minden felületet átáztat a tömény pisi szag. Miért lehet kutyakennelre szükség? A legtöbben azért tartják kutyáikat kutyakennelbe, mert vagy elszökik kedvencük, vay tönkre teszi a kertet, ha nincs bezárva tartva. Természetesen ez még mindig jobb módszere a szabad állattartásnak, mint a láncon tartás. A kutyakennel helyett és persze a láncontartás helyett ajánljuk kutyatartók figyelmébe a modern kutya villanypásztor rendszereket: elektromos kutyakerítés rendszerek

  A kutyakennelek gyakran bűzösek, messziről észrevehetően büdösek, főként ha a kutyakennelt több eb is lakja. A kutyakennelek legjobb és legolcsóbb szagtalanító, szagsemlegesítő készítménye az Odormute szagtalanító készítmények. Előfordul télen is a kellemetlen bűz a kutyakennel körül, de amikor tavasszal a hőmérséklet megemelkedik, kisüt a nap a kutyakennel bűzölögni kezd. Lehet, hogy nem csak a kutyakennel, hanem az udvar is, ahol a kutyákna csak néhány bizonyos helyre járnak wc-re. Ha kutyakennelje van, akkor az Odormute a legjobb választás szagtalanításra.

  Kutyatartók legkedveltebb, leggazdaságosabb, természetes hatóanyagokat tartalmazó szagtalanító, szagsemlegesítő- és tisztítószere. Köztudatban leginkább az ecet és szódabikarbóna terjedt el mint hatékony kutyapisi szag semlegesítő szer. Ami sajnos nem igaz. A legjobb organikus szag közömbösítő készítmények, - a kutya vizelet eltávolítására is - az enzim készítmények. A természet alkotta enzim molekulák, amiknek eleve az a feladatuk és azért léteznek, hogy lebontsák a szerves vegyületeket. Így kétség nem férhet ahhoz, hogy a szagtalanítást is a legjobban végzik el. Legyen az kutya vagy macska pisi szag elleni alkalmazás beltérben vagy kertben vagy akár a hűtőszekrény átmosása a szagok ellen. Az oldatot vagy sray formában vagy felmosóvízként is ki lehet juttatni nagyobb felületű kutya kenel vagy udvar szagtalanítása, kezelése esetén. Alkalmazható egy vagy több kutya esetében is a kutya kenelekben, kifutókban, udvaron, műfűvön, műpázsiton a kutyavizelet szagtalanítására, kert, terasz vagy akár belső térben, autóban kutyapisi vagy bármilyen organikus szag megsemmisítésére, megszüntetésére.

  Így közömbösítsd a pisiszagot kutya kenel beton, homok, térkő, műfű, fa felületen.

  A kutyakennel szagtalanítása az Odormute készítményekkel a legkönnyebb, leggazdaságosabb.

  Nagyon fontos, hogy először a kutyavizelet semlegesítést a szagtalanítást végezzük el az Odormute™ C szagtalanító készítménnyel a kutyakenel felületén és környékén, majd utána végezzünk vegyszeres kezelést a kutya kennel felületén, ha szükséges a fertőtlenítés vagy az illatosítás. Miután az Odormute™ C szagtalanító készítményt kijuttatjuk az enzimek elvégzik a szagokért felelős mulekulák lebontását. Kutya vizelet szag ellen is a leggazdaságosabb és leghatékonyabb készítmény az Odormute™ C. Ha a vegyszeres kezelés előbb történik és nem szűnt meg a pisi szag sőt a klór szaggal együtt érezzük azt, akkor várjuk meg míg a felület teljesen felszárad és a klór szag is elillan, majd ezt követően végezzük el az Odormute™ C-vel a szagtalanító kezelést.

  Az Odormute™ C szagtalanító enzim készítménynek közvetlen fertőtlenítő hatása nincs. Nem biocid készítmény, állatokra teljesen ártalmatlan. Azzal, hogy a szerves molekulákat lebontja, megakadályozza a baktériumok elszaporodását a kezelt felületen, ami későbbiekben a bűzt okozná.

  Magyarország No. 1 természetes kutyakennel és udvar szagtalanító készítménye. Alkalmazzák kutyatenyésztők, kennelek, kutya menhelyek, kutyapanziók, egy vagy több kutyás gazdik. Megszünteti a kellemetlen szagokat minden felületen és beáztatva a földbe is illetve a betonon. Használható beton, csempézett felületen vagy akár földön, füves területen, növényzeten, sövényeken, bokrokon, kavicsos beállókon, udvaron, bármilyen műfűvön, műpázsiton kutya wc -n, kisállat toaletten vagy egyszerűen a kutya fekhelyének szagtalanítására. A leggazdaságosabb természetes kutya pisi elleni szer.

  Elsődleges alkalmazás a kutyavizelet eltávolítására, szagtalanításra

  Azokon a helyeken, ahol a szagok nagy problémát okoznak pl. : udvar, kutyakennel, kutya wc. A következő keverési arány alkalmazható: 1 evőkanál Odormute™ szagtalanító granulátum / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a szagtalanító granulátum. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

  Az oldatnak el kell érnie a szag forrását, tehát fontos, hogy a kezelendő felületet be kell áztatni. Ha nem áztatjuk be a felületet, a jelen levő vizelet mélyebbről továbbra is kellemetlen bűzt áraszthat.

  A hőmérséklet esésével ősszel és télen a dózis megduplázására szükség lehet.

  Kijuttatás után az oldatot hagyjuk beivódni és magától megszáradni a felületen.

  Az első használat után a következő keverési arány alkalmazható: 1 evőkanál Odormute™ szagtalanító granulátum / 3 gallon ( 11 liter ) langyos víz. A fenti utasításokat betartva.


  Odormute™ szagtalanító ( por alakú, 6 evőkanál; kb. 85g; 22 liter elsődleges oldathoz elegendő ).
  Hogyan szagtalanítsam a kutya kennelt?

  Ára Br. 2 390.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ Powder Scented szagtalanító ( por alakú, illatosított, 6 evőkanál; kb. 85g; 22 liter elsődleges oldathoz elegendő ).
  bűzlik a kennel?

  Ára Br. 2 990.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ szagtalanító ( por alakú, 30 evőkanál, kb. 425g; 105 liter elsődleges oldathoz elegendő ).
  odormute ha bűzlik a kennel

  Ára Br. 7 090.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ szagtalanító ( por alakú, 160 evőkanál, kb. 2,25 kg ).
  Odormute ha bűzlik a szennyvíz

  Ára Br. 25 990.- Ft
  ingyenes szállítással!

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre
  Ajánljuk még az Odormute™ C szagtalanító koncentrátumot, mely egy hagyományos kennel esetében 1, de akár több évre elegendő mennyiséget tartalmaz.

  A készítmény alkalmazása:

  Ha kenneljét akarja szagtalanítani természetes módon, akkor a kutyavizelet eltávolítására az Odormute™ C készítmény közel 0,5 kg-os kiszerelése 1, de akár több évre elegendő a kezelésekre, ami akár betonon, padló burkolaton vagy sima talajon is alkalmazható. De a padlón kivül a kutya fekhelye is kezelhető a készítménnyel.

  Elsődleges alkalmazás

  Azokon a helyeken, ahol a szagok nagy problémát okoznak a következő keverési arány alkalmazható: 1/2 evőkanál Odormute™ C / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

  Kijuttatás után az oldatnak meg kell száradnia a felületen.

  Az első használat után a kutyavizelet semlegesítésére a következő keverési arány alkalmazható: 1/2 evőkanál Odormute™ C / 3 gallon ( 11 liter ) langyos viz. A fenti utasításokat betartva.


  Odormute™ C szagtalanító ( por alakú koncentrátum, 32 evőkanál, kb. 450g, 235 liter elsődleges oldathoz elegendő ). biológiai szennyvíztisztítás

  Ára Br. 8 690.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Kutyapanziók, kutyatenyésztők, állatotthonok, menhelyek, állatkertek részére vagy nagyobb felületek kezelésére, felmosására ajánljuk a természetes szagok megszüntetésére az Odormute C nagyobb kiszereléseit.
  Odormute™ C szagtalanító ( por alakú koncentrátum 160 evőkanál, kb. 2,25 kg, oldatként: 1200 liter ). Mobil wc szagmentasítés

  Ára Br. 34 990.- Ft
  ingyenes szállítással!

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ C szagtalanító ( por alakú koncentrátum 320 evőkanál, kb. 4,5 kg, oldatként: 2350 liter ). árnyékszék szagtalanítás

  Ára Br. 69 490.- Ft
  ingyenes szállítással!

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre  Dogwatch

  Örök garanciás kerítésrendszer, mely állandóan "szemmel" tartja kutyáját.

  Lupine

  Lupine örök garanciás nyakörvek, hámok, pórázak.

  DT Systems

  Kiképzőnyakörvek, ugatásszabályozók, beeperek.

  Plexidoor

  A legjobb hőszigetelésű kutya és macska ajtók.