kutyakifutó szagtalanítás

Magyarország No. 1 természetes kutyakennel és udvar szagtalanító készítménye! • Óvja környezetét, saját és kedvence egészségét környezetbarát termékek használatával!


 • ODORMUTE ™ gazdaságosan, környezettudatosan a szagok ellen
  már 50 éve... mert működik!

  Odormute™ Powder és Odormute™ C /
  Kutyakennel, kifutó, udvar szagtalanító készítmény

  Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló! Nem toxikus, nem savas, nem mérgező! Nem ártalmas emberekre, állatokra, növényzetre!

  Itt elérheti az Odormute™ szagtalanító MSDS lapját.

  Itt elérheti az Odormute™ C szagtalanító SDS lapját.

  KUTYAKENNELT tervez kutyájának?

  Próbálja szagtalanítani mindenféle tisztítószerrel és nem sikerül?

  Általában a kennelek kis területű, kerítéssel körbehatárolt építmények, ami kutyák tartására készülnek. Sokszor a kutyák ebből a nekik szánt kutyakennelből nem jönnek vagy jöhetnek ki csak ha a gazdi is jelen van a kertben. A bezárt kutyák túlnyomó többsége nem tudja visszatartani a wczést és a kennel területén végzi a dolgát. A kutyakennel padozata, alapja lehet fa deszkából, betonból, térkőből vagy csak egyszerűen homok sima talaj az alja. Bármilyen felületű is a kutya kennel, minden felületet átáztat a tömény pisi szag. Miért lehet kutyakennelre szükség? A legtöbben azért tartják kutyáikat kutyakennelbe, mert vagy elszökik kedvencük, vay tönkre teszi a kertet, ha nincs bezárva tartva. Természetesen ez még mindig jobb módszere a szabad állattartásnak, mint a láncon tartás. A kutyakennel helyett és persze a láncontartás helyett ajánljuk kutyatartók figyelmébe a modern kutya villanypásztor rendszereket: elektromos kutyakerítés rendszerek

  A kutyakennelek gyakran bűzösek, messziről észrevehetően büdösek, főként ha a kutyakennelt több eb is lakja. A kutyakennelek legjobb és legolcsóbb szagtalanító, szagsemlegesítő készítménye az Odormute szagtalanító készítmények. Előfordul télen is a kellemetlen bűz a kutyakennel körül, de amikor tavasszal a hőmérséklet megemelkedik, kisüt a nap a kutyakennel bűzölögni kezd. Lehet, hogy nem csak a kutyakennel, hanem az udvar is, ahol a kutyákna csak néhány bizonyos helyre járnak wc-re. Ha kutyakennelje van, akkor az Odormute a legjobb választás szagtalanításra.

  Kutyatartók legkedveltebb, leggazdaságosabb, természetes hatóanyagokat tartalmazó szagtalanító, szagsemlegesítő- és tisztítószere. Köztudatban leginkább az ecet és szódabikarbóna terjedt el mint hatékony kutyapisi szag semlegesítő szer. Ami sajnos nem igaz. A legjobb organikus szag közömbösítő készítmények, - a kutya vizelet eltávolítására is - az enzim készítmények. A természet alkotta enzim molekulák, amiknek eleve az a feladatuk és azért léteznek, hogy lebontsák a szerves vegyületeket. Így kétség nem férhet ahhoz, hogy a szagtalanítást is a legjobban végzik el. Legyen az kutya vagy macska pisi szag elleni alkalmazás beltérben vagy kertben vagy akár a hűtőszekrény átmosása a szagok ellen. Az oldatot vagy sray formában vagy felmosóvízként is ki lehet juttatni nagyobb felületű kutya kenel vagy udvar szagtalanítása, kezelése esetén. Alkalmazható egy vagy több kutya esetében is a kutya kenelekben, kifutókban, udvaron, műfűvön, műpázsiton a kutyavizelet szagtalanítására, kert, terasz vagy akár belső térben, autóban kutyapisi vagy bármilyen organikus szag megsemmisítésére, megszüntetésére.

  Így közömbösítsd a pisiszagot kutya kenel beton, homok, térkő, fa felületen.

  A kutyakennel szagtalanítása az Odormute készítményekkel a legkönnyebb.

  Nagyon fontos, hogy először a kutyavizelet semlegesítést a szagtalanítást végezzük el az Odormute™ C szagtalanító készítménnyel a kutyakenel felületén és környékén, majd utána végezzünk vegyszeres kezelést a kutya kennel felületén, ha szükséges a fertőtlenítés vagy az illatosítás. Miután az Odormute™ C szagtalanító készítményt kijuttatjuk az enzimek elvégzik a szagokért felelős mulekulák lebontását. Kutya vizelet szag ellen is a leggazdaságosabb és leghatékonyabb készítmény az Odormute™ C. Ha a vegyszeres kezelés előbb történik és nem szűnt meg a pisi szag sőt a klór szaggal együtt érezzük azt, akkor várjuk meg míg a felület teljesen felszárad és a klór szag is elillan, majd ezt követően végezzük el az Odormute™ C-vel a szagtalanító kezelést.

  Az Odormute™ C szagtalanító enzim készítménynek közvetlen fertőtlenítő hatása nincs. Nem biocid készítmény, állatokra teljesen ártalmatlan. Azzal, hogy a szerves molekulákat lebontja, megakadályozza a baktériumok elszaporodását a kezelt felületen, ami későbbiekben a bűzt okozná.

  Magyarország No. 1 természetes kutyakennel és udvar szagtalanító készítménye. Alkalmazzák kutyatenyésztők, kennelek, kutya menhelyek, kutyapanziók, egy vagy több kutyás gazdik. Megszünteti a kellemetlen szagokat minden felületen és beáztatva a földbe is illetve a betonon. Használható beton, csempézett felületen vagy akár földön, füves területen, növényzeten, sövényeken, bokrokon, kavicsos beállókon, udvaron, bármilyen műfűvön, műpázsiton kutya wc -n, kisállat toaletten vagy egyszerűen a kutya fekhelyének szagtalanítására. A leggazdaságosabb természetes kutya pisi elleni szer.

  Elsődleges alkalmazás a kutyavizelet eltávolítására, szagtalanításra

  Azokon a helyeken, ahol a szagok nagy problémát okoznak pl. : udvar, kutyakennel, kutya wc. A következő keverési arány alkalmazható: 1 evőkanál Odormute™ szagtalanító granulátum / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a szagtalanító granulátum. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

  Az oldatnak el kell érnie a szag forrását, tehát fontos, hogy a kezelendő felületet be kell áztatni. Ha nem áztatjuk be a felületet, a jelen levő vizelet mélyebbről továbbra is kellemetlen bűzt áraszthat.

  A hőmérséklet esésével ősszel és télen a dózis megduplázására szükség lehet.

  Kijuttatás után az oldatot hagyjuk beivódni és magától megszáradni a felületen.

  Az első használat után a következő keverési arány alkalmazható: 1 evőkanál Odormute™ szagtalanító granulátum / 3 gallon ( 11 liter ) langyos víz. A fenti utasításokat betartva.


  Odormute™ szagtalanító ( por alakú, 6 evőkanál; kb. 85g; 22 liter elsődleges oldathoz elegendő ).
  Hogyan szagtalanítsam a kutya kennelt?

  Ára Br. 2 150.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ Powder Scented szagtalanító ( por alakú, illatosított, 6 evőkanál; kb. 85g; 22 liter elsődleges oldathoz elegendő ).
  bűzlik a kennel?

  Ára Br. 2 350.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ szagtalanító ( por alakú, 30 evőkanál, kb. 425g; 105 liter elsődleges oldathoz elegendő ).
  odormute ha bűzlik a kennel

  Ára Br. 6 300.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ szagtalanító ( por alakú, 160 evőkanál, kb. 2,25 kg ).
  Odormute ha bűzlik a szennyvíz

  Ára Br. 25 990.- Ft
  ingyenes szállítással!

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre
  Ajánljuk még az Odormute™ C szagtalanító koncentrátumot, mely egy hagyományos kennel esetében 1, de akár több évre elegendő mennyiséget tartalmaz.

  A készítmény alkalmazása:

  Ha kenneljét akarja szagtalanítani természetes módon, akkor a kutyavizelet eltávolítására az Odormute™ C készítmény közel 0,5 kg-os kiszerelése 1, de akár több évre elegendő a kezelésekre, ami akár betonon, padló burkolaton vagy sima talajon is alkalmazható. De a padlón kivül a kutya fekhelye is kezelhető a készítménnyel.

  Elsődleges alkalmazás

  Azokon a helyeken, ahol a szagok nagy problémát okoznak a következő keverési arány alkalmazható: 1/2 evőkanál Odormute™ C / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

  Kijuttatás után az oldatnak meg kell száradnia a felületen.

  Az első használat után a kutyavizelet semlegesítésére a következő keverési arány alkalmazható: 1/2 evőkanál Odormute™ C / 3 gallon ( 11 liter ) langyos viz. A fenti utasításokat betartva.


  Odormute™ C szagtalanító ( por alakú koncentrátum, 32 evőkanál, kb. 450g, 235 liter elsődleges oldathoz elegendő ). biológiai szennyvíztisztítás

  Ára Br. 7 990.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Kutyapanziók, kutyatenyésztők, állatotthonok, menhelyek, állatkertek részére vagy nagyobb felületek kezelésére, felmosására ajánljuk a természetes szagok megszüntetésére az Odormute C nagyobb kiszereléseit.
  Odormute™ C szagtalanító ( por alakú koncentrátum 160 evőkanál, kb. 2,25 kg, oldatként: 1200 liter ). Mobil wc szagmentasítés

  Ára Br. 29 500.- Ft
  ingyenes szállítással!

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ C szagtalanító ( por alakú koncentrátum 320 evőkanál, kb. 4,5 kg, oldatként: 2350 liter ). árnyékszék szagtalanítás

  Ára Br. 59 000.- Ft
  20 % kedvezménnyel most és ingyenes szállítással!
  Br. 49 000.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  További háztartási és ipari felhasználású szagtalanító és lebontó környezetbarát készítmények, bio tisztító szerek


  Dogwatch

  Örök garanciás kerítésrendszer, mely állandóan "szemmel" tartja kutyáját.

  Lupine

  Lupine örök garanciás nyakörvek, hámok, pórázak.

  DT Systems

  Kiképzőnyakörvek, ugatásszabályozók, beeperek.

  Plexidoor

  A legjobb hőszigetelésű kutya és macska ajtók.