lebontó készítmény kültéri wc hez

Odormute™ Outhouse /
kerti WC szagtalanító, udvari, pottyantós wc szagtalanítás szippantás nélkül


 • Óvja környezetét, saját és kedvence egészségét környezetbarát termékek használatával!


 • ODORMUTE ™ gazdaságosan, környezettudatosan a szagok ellen már 50 éve... mert működik!

 • Felgyorsítja a lebomlási folyamatokat kerti wc, udvari wc, pottyantós wc -ben és megszünteti a kellemetlen szagokat.

 • Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

 • Odormute udvari wc természetes lebontás


 • Itt elérheti az Odormute™ Outhouse emésztőgödör karbantartó MSDS lapját.

  Az Odormute emésztőgödör baktériumok alkalmazása:

 • szárazanyag lebontás, szárazanyag elfolyósítás
  • kerti WC szagtalanítás,
  • árnyékszékek szagtalanítás,
  • kemping toalettek szagtalanítás, tábori WC szagtalanítás
  • szennyvízaknák, szennyvíztárolók, emésztőgödrök.

  Az Odormute™ Outhouse Formula készítmény alkalmazása azon több tízezer háztartást érint, akik kinti kerti WC -t udvari pottyantós wc -t használnak és nem rendelkeznek közmű csatornával. Hazánkban számos település nem rendelkezik csatornahálózattal, ahol továbbra is emésztőgödröket használnak. Az emésztőgödrök falain az évek során felgyülik olyan szervesanyag réteg, ami kezeletlenül csökkenti az elszivárgást, aminek következménye az egyre gyakoribb szippantás, aminek költségei is évről-évre növekednek. Az Odormute Outhouse formula egy emésztőgödör tisztító tabletta. A hibásan, rosszul működő szennyvíztárolók bűzt, kellemetlen szagokat árasztanak, ázott talajt, gyengén lefolyó WC-t, szennyvízlefolyást, dugulást, visszafolyást eredményeznek. Mindezek felett kezeletlen szennyvíz kijutását a környezetbe.

  A háztartásokban nagyban lecsökkenthető az emésztőgödör szippantási költsége, tisztítása, karbantartása és a szennyvízvezetékek is tisztán tarthatóak az Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder használatával.

  Az Odormute™ Outhouse szagtalanító és lebontó baktérium és enzim készítmények használatával:
  • csökkenthető a kerti WC szippantása, udvari wc szennyvízszállítási költségei.
  • A készítmény hatékonyan, gyorsan lebontja a szárazanyagtartalmat, elfolyósítva azt, így felgyorsítva az elszivárgást. Kezelést követően napok múlva javulás.
  • A megfelelő kémiai reakciók beindulásával megszünteti a kellemetlen szagokat.
  • Az emésztőgödör falán képződött réteget is lebontja, ezzel megindítja az addig eldugult szivárgási pontokat.

  Magas koncentrátumú természetes, környezetbarát lebontó készítmény. Ussza meg a szippantási költségeket. Odormute™ kerti, udvari, pottyantós wc szagtalanítás szippantás nélkül. Természetes hatóanyagként nem csak különböző természetes és szintetikus enzimeket tartalmaz, hanem ráadásul 5 féle baktériumot ( aerob és anaerob ) is. Az 5 baktérium fajból 2 fakultatív anaerob, ami azt jelenti, hogy akár levegő vagy levegő jelenléte nélkül is képesek működni. Ez a hatékony hatóanyag kombináció megszünteti a kellemetlen szagokat és elfolyósítja a hulladékot, elbontja a WC papírt. Az ott jelenlevő zsírok, keményítők, rostanyagok, fehérjék táptalajai a baktériumoknak, melyeket a készítmény óriási mennyiségben tartalmaz és ezzel helyreállítja a természetes lebontó folyamatokat.

  A készítmény használata kimondottan biológiai kezelés. A hosszan tartó hatékonyságot a készítményben lévő baktériumok önmagukat fenntartó működése eredményezi. A baktérium fajok működésük során további lipáz, proteáz, celluláz és amiláz enzimeket termelnek, amik tovább folytatják a természetes lebontási folyamatokat. A készítmény lebontja az emésztőgödör falán felgyűlt, lerakódott zsírosodást, így elősegíti az elszivárgást. Az Odormute™ Outhouse Formula enzimeket és baktériumokat együttesen tartalmazza, ezzel a hatásmechanizmus növelésével a készítmény hatékonysága, gazdaságossága és költséghatékonysága is természetesen növekszik. Fontos, hogy a készítmény enzimeket is tartalmaz nem csak baktériumokat, amiknek a működésével felgyorsulnak a természetes lebontási folyamatok. Az enzimek fehérjék, melyek a biológiai lebontási folyamatokat indítják el, azaz katalizátorként működnek. Az enzimek működésükkel szikraként hatnak a baktériumok beindulásához. Az enzimeket élő szervezetek állítják elő és nincs más dolguk, mint a hulladék lebontása, ami nem más, mint vékony filmréteg zsírból, olajból egyéb természetes és szervetlen anyag. Környezetromboló vegyszerek, mint a hipo ezeket a segítő baktériumokat is megölik a lefolyókban és szennyvíztárolókban. A fertőtlenítő vegyszerek, mint a sósav, hipo, egyéb klórtartalmú tisztítószerek ezeket a segítő baktériumokat is megölik a lefolyókban és szennyvíztárolókban.

  • hatékony, mert már több, mint 50 éve működik
  • természetes összetevők
  • biztonságos
  • nem mérgező
  • nem maró
  • nem veszélyes
  • könnyű használni

  Használati útmutató kinti WC-khez, kempingekben.

  Az első kezelés során alkalmazott mennyiség: 8 evőkanál / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc). Majd heti rendszerességgel (forhgalmas kempingekben) vagy ahogy szükséges 4 evőkanál / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc).

  Használati útmutató emésztőgödrökhöz, tartályokhoz.

  Az első kezelés során alkalmazott mennyiség / 3,8 m3 (ha ennél kisebb, csökkentse a dózist): 8 evőkanál por / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc), a WC-be lehúzva adagolva. Majd a következő 3 héten keresztül heti rendszerességgel 4 evőkanál / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc), a WC-be lehúzva adagolva. Az általános karbantartáshoz szükséges mennyiség havonta 4 evőkanál / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc), a WC-be lehúzva adagolva.


  Odormute™ Outhouse Formula Digester Powder / Emésztő formula kültéri toalettekhez ( por alakú koncentrátum 450gr, kb. 46 evőkanál).
  pottyantós udvari wc szagtalanító

  Ára Br. 3 950.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre  Dogwatch

  Örök garanciás kerítésrendszer, mely állandóan "szemmel" tartja kutyáját.

  Lupine

  Lupine örök garanciás nyakörvek, hámok, pórázak.

  DT Systems

  Kiképzőnyakörvek, ugatásszabályozók, beeperek.

  Plexidoor

  A legjobb hőszigetelésű kutya és macska ajtók.