szennyvíztisztítás Odormute baktériumok

Odormute biológiai szennyvíztisztítás, a biológiai szennyvíztisztító. Lebontó készítmény Szennyvíztárolókhoz, emésztőgödrökhöz, emésztő tartályokhoz.


 • Óvja környezetét, saját és kedvence egészségét környezetbarát termékek használatával!


 • ODORMUTE ™ gazdaságosan, környezettudatosan a szagok ellen már 50 éve... mert működik!

 • Felgyorsítja a lebomlási folyamatokat és megakadályozza a visszaáramlást.

 • Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

 • szennyvíz elszivárogtatás odormute
 • Itt elérheti az Odormute™ Septic Tank biológiai szennyvíztisztító készítmény MSDS lapját.

  Az Odormute szennyvíztisztító biológiai enzim és baktérium készítmény alkalmazása:

  Szennyvíztisztítás olcsón, megfizethető áron, szennyvíztárolók, emésztőgödrök, emésztő tartályok szennyvízkezelésére.

 • Szennyvízaknák, szennyvíztárolók, emésztőgödrök szagtalanítása. Szennyvíztisztító alkalmazása.

 • Tökéletesen alkalmazható továbbá az önfenntartó telepített házi szennyvíztisztító rendszerekben vagy Biológiai szennyvíztisztító rendszerekben házi bio szennyvíztisztítókban.

  Az Odormute szennyvíztisztító por egyből megszünteti a szennyvízgödör vagy szennyvízakna körüli kellemetlen bűzöket, szagokat.

  Az Odormute™ Septic Tank szagtalanító, - szennyvízkezelő szer - alkalmazása azon több tízezer háztartást érint akik nem rendelkeznek közmű csatornával. Hazánkban számos település nem rendelkezik csatornahálózattal, ahol továbbra is emésztőgödröket használnak. Az emésztőgödrök falain az évek során felgyülik olyan szervesanyag réteg, ami kezeletlenül csökkenti az elszivárgást, aminek következménye az egyre gyakoribb szippantás, aminek költségei is évről-évre növekednek.

  Hogyan szüntessük meg az emésztőgödör bűzös szagát?

  A hibásan, rosszul működő szennyvíztárolók, pöcegödrök, szennyvízaknák bűzt, kellemetlen szagokat árasztanak, ázott talajt, gyengén lefolyó WC-t, szennyvízlefolyást, dugulást, visszafolyást eredményeznek. Mindezek felett kezeletlen szennyvízet juttatnak ki a környezetbe.

  A háztartásokban nagyban lecsökkenthető az emésztőgödör szippantás költség és a szennyvízvezetékek is tisztán tarthatóak az Odormute™ Breakdown lebontó és szagtalanító használatával.

  Milyen előnyökkel jár az Odormute készítmények használata?

  Az Odormute™ szennyvízkezelő baktérium és enzim készítmények használatával:
  • csökkentheti szippantási így a szennyvízszállítási költségeit.
  • A készítmény hatékonyan, gyorsan lebontja a szárazanyagtartalmat, elfolyósítva azt, így felgyorsítva az elszivárgást. Kezelést követően napok múlva javulás.
  • A megfelelő kémiai reakciók beindulásával egyből megszünteti a kellemetlen szagokat.
  • Az emésztőgödör falán képződött elzsírosodott réteget is lebontja, ezzel megindítja az addig eldugult szivárgási pontokat.

  Magas koncentrátumú természetes lebontó készítmény. Házi szennyvíztisztító készítmény.

  Természetes hatóanyagként más szennyvízkezelő szerekkel szemben, nemcsak 5 féle baktériumot ( aerob és anaerob ), hanem ráadásul természetes és szintetikus enzimeket is tartalmaz. Az 5 baktérium fajból 2 fakultatív anaerob, ami azt jelenti, hogy akár levegő vagy levegő jelenléte nélkül is képesek működni. Ez a hatékony hatóanyag kombináció megszünteti a kellemetlen szagokat és elfolyósítja a szennyvíziszapot, hulladékot, elbontja a WC papírt is. Az ott jelenlevő zsírok, keményítők, rostanyagok, fehérjék táptalajai a baktériumoknak, melyeket a készítmény óriási mennyiségben tartalmaz és ezzel helyreállítja a természetes lebontó folyamatokat.

  A szennyvízkezelő tisztítószer használata kimondottan biológiai enziems és baktériumos kezelés. A hosszan tartó hatékonyságot a készítményben lévő baktériumok önmagukat fenntartó működése eredményezi. A baktérium fajok működésük során további lipáz, proteáz, celluláz és amiláz enzimeket termelnek, amik tovább folytatják a természetes lebontási folyamatokat. Az Odormute™ Septic Tank enzimeket és baktériumokat együttesen tartalmazza, ezzel a hatásmechanizmus növelésével a készítmény hatékonysága, gazdaságossága és költséghatékonysága is természetesen növekszik. Fontos, hogy a készítmény enzimeket is tartalmaz nem csak baktériumokat, amiknek a működésével felgyorsulnak a természetes lebontási folyamatok. Az enzimek fehérjék, melyek a biológiai lebontási folyamatokat indítják el, azaz katalizátorként működnek. Az enzimek működésükkel szikraként hatnak a baktériumok beindulásához. Az enzimeket élő szervezetek állítják elő és nincs más dolguk, mint a hulladék, szervesanyag lebontása, ami nem más, mint vékony filmréteg zsírból, olajból egyéb természetes, szerves és némi szervetlen anyag az emésztőgödrökben. A fertőtlenítő vegyszerek, mint a sósav, hipo, egyéb klórtartalmú tisztítószerek ezeket a segítő baktériumokat is megölik a lefolyókban és szennyvíztárolókban, pöcegödrökben. Az Odormute™ Outhouse Formula rendszeres használatával fent lehet tartani a segítőkész baktériumok lebontó munkáját az alkalmazott vegyszerek mellett is.

  • hatékony, mert már több, mint 50 éve működik
  • természetes összetevők
  • biztonságos
  • nem mérgező
  • nem maró
  • nem veszélyes
  • könnyű használni

  Odormute biológiai szennyvíztisztítás folyamat olcsón kivitelezhető a magas koncentrátumnak köszönhetően.

  A házi szennyvíztisztítás roppant egyszerű az Odormute szennyvízkezelő készítménnyel, csökkenthető az emésztőgödör szippantás gyakorisága.

  A tasakban por alakban 10 évig eltartható a szennyvízkezelő készítmény száraz körülmények között.

  Az Odormute szennyvíztisztító alkalmazása: tegyen a tasakból megfelelő mennyiséget egyszerűen a WC-be és húzza le. Egyszerű, házilag elvégezhető szennyvíztisztítás olcsón.

  Odormute szennyvíztisztító Használati útmutató emésztőgödrökhöz, szennyvíztartályokhoz.

  Általánosan alkalmazott mennyiség / 3,8 - 5,5 m3 tartály esetében ( ha ettől kisebb, akkor csökkentse a dózist ): 220g por havonta a WC-be lehúzva.


  Odormute™ Septic Tank Maintenance Treatment / Lebontó, szennyvíztisztító készítmény Szennyvíztárolókhoz, emésztőgödrökhöz ( por alakú koncentrátum 450gr, kb. 46 evőkanál).
  Kezelje Odormute al a szennyvízgödröt

  Ára Br. 2 750.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ Septic Tank Maintenance Treatment / Lebontó, szennyvíztisztító készítmény Szennyvíztárolókhoz, emésztőgödrökhöz ( por alakú koncentrátum 1360gr, kb. 135 evőkanál).
  hogyan kezeljem a pöcegödröt Odormute -al?

  Ára Br. 7 350.- Ft
  10% kedvezménnyel most
  Br. 6 900.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ Septic Tank Maintenance Treatment / Lebontó, szennyvíztisztító készítmény Szennyvíztárolókhoz, emésztőgödrökhöz ( por alakú koncentrátum 2,25 kg, kb. 230 evőkanál).
  Odormute egyből megszünteti a csatornaszagot

  Ára Br. 12 600.- Ft
  20% kedvezménnyel most
  Br. 11 340.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ Septic Tank Maintenance Treatment / Lebontó, szennyvíztisztító készítmény Szennyvíztárolókhoz, emésztőgödrökhöz ( por alakú koncentrátum 4,5 kg, kb. 460 evőkanál).
  hatékony szennyvízkezelés Odormute olcsón

  Ára Br. 24 600.- Ft
  20% kedvezménnyel most
  Br. 21 700.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre

  További háztartási és ipari felhasználású szagtalanító és lebontó környezetbarát készítmények, bio tisztító szerek


  Dogwatch

  Örök garanciás kerítésrendszer, mely állandóan "szemmel" tartja kutyáját.

  Lupine

  Lupine örök garanciás nyakörvek, hámok, pórázak.

  DT Systems

  Kiképzőnyakörvek, ugatásszabályozók, beeperek.

  Plexidoor

  A legjobb hőszigetelésű kutya és macska ajtók.