Odormute™ Septic Tank Maintenance Treatment / Lebontó készítmény Szennyvíztárolókhoz, emésztőgödrökhöz


 • Óvja környezetét, saját és kedvence egészségét környezetbarát termékek használatával!


 • Felgyorsítja a lebomlási folyamatokat és megakadályozza a visszaáramlást.

 • Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

 • " Powder"
 • Itt elérheti az Odormute™ Septic Tank Maintenance Treatment MSDS lapját.

  A készítmény alkalmazása:

 • szennyvízaknák, szennyvíztárolók, emésztőgödrök.
 • Az Odormute™ Septic Tank Maintenance Treatment, - szennyvízkezelő szer - alkalmazása azon több tízezer háztartást érint akik nem rendelkeznek közmű csatornával. Hazánkban számos település nem rendelkezik csatornahálózattal, ahol továbbra is emésztőgödröket használnak. Az emésztőgödrök falain az évek során felgyülik olyan szervesanyag réteg, ami kezeletlenül csökkenti az elszivárgást, aminek következménye az egyre gyakoribb szippantás, aminek költségei is évről-évre növekednek. A hibásan, rosszul működő szennyvíztárolók bűzt, kellemetlen szagokat árasztanak, ázott talajt, gyengén lefolyó WC-t, szennyvízlefolyást, dugulást, visszafolyást eredményeznek. Mindezek felett kezeletlen szennyvízet juttatnak ki a környezetbe.

  A háztartásokban nagyban lecsökkenthető a szippantási költség és a szennyvízvezetékek is tisztán tarthatóak az Odormute™ Breakdown Industrial Digester Powder használatával.

  Az Odormute™ készítmények használatával:

 • csökkentheti szippantási, szennyvízszállítási költségeit.
 • A készítmény hatékonyan, gyorsan lebontja a szárazanyagtartalmat, elfolyósítva azt, így felgyorsítva az elszivárgást. Kezelést követően napok múlva javulás.
 • A megfelelő kémiai reakciók beindulásával megszünteti a kellemetlen szagokat.
 • Az emésztőgödör falán képződött réteget is lebontja, ezzel megindítja az addig eldugult szivárgási pontokat.
 • Magas koncentrátumú természetes lebontó készítmény. Természetes hatóanyagként más szennyvízkezelő szerekkel szemben nem csak 5 féle baktériumot ( aerob és anaerob ), hanem ráadásul természetes és szintetikus enzimeket is tartalmaz. Az 5 baktérium fajból 2 fakultatív anaerob, ami azt jelenti, hogy akár levegő vagy levegő jelenléte nélkül is képesek működni. Ez a hatékony hatóanyag kombináció megszünteti a kellemetlen szagokat és elfolyósítja a hulladékot, elbontja a WC papírt is. Az ott jelenlevő zsírok, keményítők, rostanyagok, fehérjék táptalajai a baktériumoknak, melyeket a készítmény óriási mennyiségben tartalmaz és ezzel helyreállítja a természetes lebontó folyamatokat.

  A szennyvízkezelő szer használata kimondottan biológiai kezelés. A hosszan tartó hatékonyságot a készítményben lévő baktériumok önmagukat fenntartó működése eredményezi. A baktérium fajok működésük során további lipáz, proteáz, celluláz és amiláz enzimeket termelnek, amik tovább folytatják a természetes lebontási folyamatokat. Az Odormute™ Outhouse Formula enzimeket és baktériumokat együttesen tartalmazza, ezzel a hatásmechanizmus növelésével a készítmény hatékonysága, gazdaságossága és költséghatékonysága is természetesen növekszik. Fontos, hogy a készítmény enzimeket is tartalmaz nem csak baktériumokat, amiknek a működésével felgyorsulnak a természetes lebontási folyamatok. Az enzimek fehérjék, melyek a biológiai lebontási folyamatokat indítják el, azaz katalizátorként működnek. Az enzimek működésükkel szikraként hatnak a baktériumok beindulásához. Az enzimeket élő szervezetek állítják elő és nincs más dolguk, mint a hulladék lebontása, ami nem más, mint vékony filmréteg zsírból, olajból egyéb természetes és szervetlen anyag. A fertőtlenítő vegyszerek, mint a sósav, hipo, egyéb klórtartalmú tisztítószerek ezeket a segítő baktériumokat is megölik a lefolyókban és szennyvíztárolókban. Az Odormute™ Outhouse Formula rendszeres használatával fent lehet tartani a segítőkész baktériumok lebontó munkáját az alkalmazott vegyszerek mellett is.

 • hatékony, mert már több, mint 50 éve működik
 • természetes összetevők
 • biztonságos
 • nem mérgező
 • nem maró
 • nem veszélyes
 • könnyű használni
 • Használati útmutató emésztőgödrökhöz, szennyvíztartályokhoz.

  Általánosan alkalmazott mennyiség / 3,8 - 5,5 m3 tartály esetében ( ha ettől kisebb, akkor csökkentse a dózist ): 220g por havonta a WC-be lehúzva.


  Odormute™ Septic Tank Maintenance Treatment / Lebontó készítmény Szennyvíztárolókhoz, emésztőgödrökhöz ( por alakú koncentrátum 450gr, kb. 46 evőkanál).
  "Odormute™ Powder"

  Ára Br. 2 450.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ Septic Tank Maintenance Treatment / Lebontó készítmény Szennyvíztárolókhoz, emésztőgödrökhöz ( por alakú koncentrátum 1360gr, kb. 135 evőkanál).
  "Odormute™ Powder"

  Ára Br. 7 350.- Ft
  10% kedvezménnyel most
  Br. 6 600.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ Septic Tank Maintenance Treatment / Lebontó készítmény Szennyvíztárolókhoz, emésztőgödrökhöz ( por alakú koncentrátum 2,25 kg, kb. 230 evőkanál).
  "Odormute™ Powder"

  Ára Br. 12 600.- Ft
  20% kedvezménnyel most
  Br. 10 500.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  Odormute™ Septic Tank Maintenance Treatment / Lebontó készítmény Szennyvíztárolókhoz, emésztőgödrökhöz ( por alakú koncentrátum 4,5 kg, kb. 460 evőkanál).
  "Odormute™ Powder"

  Ára Br. 24 600.- Ft
  20% kedvezménnyel most
  Br. 20 500.- Ft

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre

  További háztartási és ipari felhasználású termékek


  Dogwatch

  Örök garanciás kerítésrendszer, mely állandóan "szemmel" tartja kutyáját.

  Lupine

  Lupine örök garanciás nyakörvek, hámok, pórázak.

  DT Systems

  Kiképzőnyakörvek, ugatásszabályozók, beeperek.

  Plexidoor

  A legjobb hőszigetelésű kutya és macska ajtók.