szagmentes piszoár éttermekbe iskolákba

Odormute™ Piszoár tabletta a szagtalan piszoárért

ODORMUTE ™ gazdaságosan, környezettudatosan a szagok ellen már 50 éve... mert működik!


 • Óvja környezetét, saját és kedvence egészségét környezetbarát termékek használatával!
  Használjon minél kevesebb környezetromboló tisztítószert és váltsa ki természetes készítményekkel egy környezettudatosabb életért!

 • A legjobb piszoár tabletta 2 funkciót is betölt használatával. Egyrészről megszünteti a kellemetlen szagokat, másrészről eltávolítja a hugykövet és a lerakódásokat.

  Az Odormute bio piszoár tabletta amellett, - hogy környezetbarát megoldás, 100% -ban lebomló, - mindkét funkciót betölti.

 • tökéletes piszoár tabletta iskoláknak éttermeknek
 • Itt elérheti az Odormute™ Urinal Tablets Piszoár tabletta MSDS lapját.

  Kétféle piszoártabletta létezik. Vannak szagosított, illatosított piszoártabletták, piszoár rudak, piszoár kő, piszoár rács melyek a piszoárba téve és oldódva telítik a piszoár vagy wc légterét illatanyaggal több-kevesebb sikert elérve. Általban vegyszereket tartalmaznak. Környezetünkre és élővízeinkre káros anyagokat. Sajnos ma már mindent zöld terméknek hitetnek el a gyártók és forgalmazóik, ha már kisebb arányban van benne környezetre káros anyag, mint 5-10 éve, akkor már valami öko jelzést kap. Sajnos továbbra is van bennük környezetre káros anyag vagy éppen olyan új hatóanyag, aminek az emberi szervezetre, élővizekre gyakorolt hatását, azok felhalmozódását még nem ismerjük. A piszoár tabletták nagy részében még ma is fellelhető a paradiklórbenzol, amit ismerünk mennyire káros. Sok gyártó paradiklórbenzol elkerülésével gyártja piszoár tablettáit, de valami új hatóanyaggal, aminek a hosszútávú hatásait senki sem ismeri. A környezetvédelem érdekében hozzon környezettudatos döntést piszoártabletta vásárlásakor, amit akár épületüzemeltetőként, akár saját cégének vásárol.

  Alkalmazható hagyományos tartályos WC -nél is. Ismerős sokak számára a WC tartályba tehető WC tabletta vagy WC illatosító tabletta. Ezeket a vegyszeres tablettákat lehet helyettesíteni az Odormute piszoár tablettákkal, melyek amellett, hogy kékre színezik az öblítő vizet még hasznos mikroorganizmusok sokasságának köszönhetően karban tartja a lerakódásokkal teli szennyvízhálózatot. Ráadásul ha kellemetlen szagok vannak a WC-ben, még azt is megszűnteti.

  Miért alkalmazzam az Odormute piszoár tablettát?

  Nincs kellemetlenebb egy piszoárban, amikor a vizeletszag keveredik valamilyen tisztítószer illattal ha az illat alól elő-elő tőr a vizeletszag. Ezek az illatosító piszoártabletták nem oldják meg az igazi problémát. Az illatosított piszoár tabletták azon kívül, hogy illatanyagot árasztanak magukból másra nem valók csak a környezetünket terhelik a vegyszerekkel, amik a szennyvízgyűjtő telepeken semlegesítődnek vagy nem. Az ívóvizeinkbe is bekerülve. Ahol pedig annyira bűzlik már a vizeletszagtól a piszoár, a piszoár kagylóban és a csővezetékeken felgyülemlett hugykő miatt, ott már nem egy illatosító tablettát kell a piszoárba tenni, hanem 2-3 olcsó piszoár tablettát, piszoár rudat is, hogy elnyomja a vizeletszagot. Az illatosító piszoár tabletták teljes mértékben kiválthatók Odormute enzimes piszoár tablettákkal. Hetente 1 Odormute piszoár tabletta elegendő, még ha fel is oldódott. Az Odormute piszoár tabletta ára lehet kétszerese, háromszorosa a hagyományos illatos piszoár tablettának, de tökéletesen elvégzi a feladatát, amiért használjuk azaz szagtalanít. Az Odormute piszoár tabletta a szagtalanítást anélkül végzi, hogy bármiféle vegyszert, káros anyagot juttatnánk a környezetbe. Nem szennyezzük ivóvizeinket.

  Piszoárokban ajánlott az Odormute™ bio piszoár szagtalanító tabletta, melyek használatával a helységek szagmentesen és tisztán tarthatók. A hagyományos piszoár tabletták kiváltására alkalmas szagtalanító enzim készítmény.

  Nem tartalmaz paradiklórbenzolt vagy egyéb emberekre, élővizekre káros, maró veszélyes anyagokat, vegyszereket hatóanyagokat! Kimondottan bio, zöld kezelésnek minősül az alkalmazása!

  Természetes hatóanyagként lebontó enzimeket tartalmaz, amik hatékonyságuknak köszönhetően megszüntetik a kellemetlen szagokat és eltávolítják a hugykövet és a lerakódásokat is, így tisztán tartják a szennyvízvezetékeket. A baktérium fajoknak köszönhetően hosszan fejtik ki hatásukat.

 • Az Odormute Piszoár tabletta megszünteti a kellemetlen vizelet szagokat.
 • Bizonyára sokan érezték már azt, hogy a piszoárokban, különösen a nagy forgalmú piszoárokban a hagyományos szag elnyomó illatos piszoárkövek nem feltétlenül működnek megfelelő szagtalanító hatással és a környezetet is károsítják a vegyianyag tartalmukkal. Ez azért igaz, mert nincs bennük semmi lebontó hatás ami a vizelet bűzt megszüntetné. A legjobb módszer természetesen a környezetkímélő tulajdonsága mellett a természetes lebontó Odormute piszoár tabletta. A szagok forrását kémiai reakciók utján bontja le az Odormute™ pissoir tisztítószer és szünteti meg. A szagokat nem maszkírozza, mint más piszoár tisztítószer vagy piszoár illatosító tabletta, piszoár rács, piszoár kő erős parfümöt használva és a légteret telítve. A piszoárokban használt hagyományos szagelnyomó tabletták a csészéből feláramló bűz okát nem szüntetik meg és a hugykövet sem bontják, tehát alkalmazásuk nem a leghatékonyabb módszer az igazi problémára. Az Odormute™ Piszoár tabletták teljesen szagtalanok. Az Odormute™ pissoir tabletták használata gazdaságos, költséghatékony, mivel nemcsak a szagokat szünteti meg, hanem a hugykő lerakódását is ezzel a szennyvízhálózatot is tisztán tartja, anélkül, hogy korrodálná a fémalkatrészeket a berendezésben.

  Nem veszélyes, nem maró hatású és használható más piszoár szerekkel. A legjobb eredményt viszont más szagosító tabletták nélkül lehet elérni.

 • Feloldja a hugykövet
 • Kimondottan az organikus szennyeződésként piszoárokban jelen lévő hugykő lebontására kialakított enzim formula. A hugykövet eltávolítja és megakadályozza annak képződését a csésze falán és a csöveken.

  Az Odormute™ piszoár tisztító tabletták feloldják a hugykő képződéseket és azok után tisztán tartják a piszoárt, mindezt anélkül, hogy károsodás érné a krómozott részeket vagy a lefolyócsöveket. Nem tartalmaz maró anyagot, klórt, így használatával környezetét nem károsítja, mint más tisztítószerek.

 • Megszünteti a lefolyóban a dugulásokat
 • Az Odormute™ tisztító Piszoár tabletták használatával megszüntethető a szervesanyagok, hugykő okozta dugulás és lerakódás. Tisztán és szagmentesen tartja a lefolyócsöveket. Víz nélküli, öblítés nélküli, víztakarékos pissoirba is használható nem csak vízöblítéses piszoárban.

  A Odormute™ Urinal Tablets készítmény használata kimondottan biológiai kezelés.

  • hatékony, mert már több, mint 50 éve működik
  • Bio, csak természetes összetevők
  • biztonságos
  • nem mérgező
  • nem maró
  • nem veszélyes
  • könnyű használni
  • vegyszermentes tisztítószer

  Használati útmutató

  Piszoár szűrő nem tartozéka a doboznak, kizárólag a kék színű, illatmentes piszoár tablettákat tartalmazza.

  Sokakban felmerül. Mennyire tisztítja a wc piszoárt az Odormute tabletta? Az Odormute pissoir tabletta a természetes enzimekkel tisztítja a piszoár csészét, mivel lebontják a hugykövet. Az Odormute piszoár tabletta nem tartalmaz illatosító anyagokat. Nem piszoár illatosító tabletta, hanem piszoár szagtalanító tabletta.

  Tegyen egy darab Odormute piszoár tablettát a piszoár rácsra. Elegendő egy odormute enzimes bio piszoár tabletta ellentétben az illatosító piszoár tablettákkal, ahol 2-3 db piszoár tablettát is bele kell helyezni, hogy a légteret ilatosítsák. Az Odormute piszoár tabletta hosszú ideig tartó, lassan oldódó piszoár tabletta. Az első héten folyamatosan pótolni szükséges a tablettát a piszoár kagylóba, amint az feloldódik. Egyszerűen a műanyag szűrőre kell helyezni a tablettát. Az első hét elteltével a használat lecsökkenthető 1 db tablettára hetente. Nagy forgalmú helyeknél 2 db tabletta lehet szükséges. Automata öblítéses piszoároknál a tabletta 48 órán belül feloldódik és normális esetben nincs szükség újabb tablettára. Viszont nagy forgalmú helységeknél szükséges lehet több tabletta használata. Az esetek többségében a piszoár tabletta 2 hét alatt sem oldódik fel. Ajánljuk minden piszoárba, lehet az hagyományos vízöblítéses vagy akár víz nélküli piszoár közintézményekben, szállodákba, iskolákban, éttermekben, repülőtereken, bevásárló központokban bárhol, kis vagy éppen nagy forgalmú piszoárokban.

  Ha cége kis vagy akár nagy volumenbe alkalmaz piszoár tablettákat és a környezettudatos gondolkodás híve illetve nem akar különböző mutagén, karcinogén vegyületeket a szennyvízhálózatba juttatni a piszoárja szagtalanítása során, akkor válassza az Odormute piszoár szagmentesítő tablettákat. A hosszú távú fenntarthatóság érdekében a környezetvédelemért ne szennyezze élő- és ivóvizeinket!

  Az Odormute piszoár tabletta nem fertőtlenítő szer, a szennyvízcsatorna rendszerére is jó hatással van, hisz tisztítja a szennyvízcsatorna rendszer belső falát. Az Odormute pissoir tabletta jól beilleszthető a fertőtlenítési programba.


  Oldódása tovább tart egy Odormute piszoár tablettának, mint egy hagyományos "szagtalanító" blokknak, piszoár rúdnak, amiből ráadásul 2-3 is szükséges, hogy a bűzt némileg elnyomják.

  Odormute™ Urinal Tablets / Pissoir Tabletták ( tabletta alakú koncentrátum, 24 db-os kiszerelés).
  odormute piszoártabletta a szagtalan piszoár

  Ára Br. 8 400.- Ft  Br. 350 Ft / db

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre  Odormute™ Urinal Tablets / Pissoir Tabletták ( tabletta alakú koncentrátum, 100 db-os kiszerelés).
  piszoár tabletta

  Ára Br. 31 990.- Ft


  Br. 320 Ft / db

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre  Dogwatch

  Örök garanciás kerítésrendszer, mely állandóan "szemmel" tartja kutyáját.

  Lupine

  Lupine örök garanciás nyakörvek, hámok, pórázak.

  DT Systems

  Kiképzőnyakörvek, ugatásszabályozók, beeperek.

  Plexidoor

  A legjobb hőszigetelésű kutya és macska ajtók.