Odormute™ Urinal Tablets / Pissoir Tabletták


 • Óvja környezetét, saját és kedvence egészségét környezetbarát termékek használatával!
  Használjon minél kevesebb környezetromboló tisztítószert és váltsa ki természetes készítményekkel egy környezettudatosabb életért!

 • A legjobb piszoár tabletta 2 funkciót is betölt használatával. Egyrészről megszünteti a kellemetlen szagokat, másrészről eltávolítja a hugykövet és a lerakódásokat.

  Az Odormute bio piszoár tabletta amellett, - hogy környezetbarát megoldás, 100% -ban lebomló, - mindkét funkciót betölti.

 • "Piszoár tabletták"
 • Itt elérheti az Odormute™ Urinal Tablets MSDS lapját.

  Pissoirokban ajánlott az Odormute™ bio piszoár szagtalanító tabletta, melyek használatával a helységek szagmentesen és tisztán tarthatók. A hagyományos piszoár tabletták kiváltására alkalmas enzim készítmény.

  Nem tartalmaz paradiklórbenzolt vagy egyéb emberekre, élővizekre káros, maró hatóanyagokat! Kimondottan bio, zöld kezelésnek minősül az alkalmazása!

  Természetes hatóanyagként lebontó enzimeket tartalmaz, amik hatékonyságuknak köszönhetően megszüntetik a kellemetlen szagokat és eltávolítják a hugykövet és a lerakódásokat is, így tisztán tartják a szennyvízvezetékeket. A baktérium fajoknak köszönhetően hosszan fejtik ki hatásukat.

 • Megszünteti a kellemetlen vizelet szagokat
 • A szagok forrását kémiai reakciók utján bontja le az Odormute™ pissoir tisztítószer és szünteti meg. A szagokat nem maszkírozza, mint más piszoár tisztítószer vagy piszoár illatosító tabletta, piszoár rács, piszoár kő erős parfümöt használva és a légteret telítve. A piszoárokban használt hagyományos szagelnyomó tabletták a csészéből feláramló bűz okát nem szüntetik meg és a hugykövet sem bontják, tehát alkalmazásuk nem a leghatékonyabb módszer az igazi problémára. Az Odormute™ Piszoár tabletták teljesen szagtalanok. Az Odormute™ pissoir tabletták használata gazdaságos, költséghatékony, mivel nemcsak a szagokat szünteti meg, hanem a hugykő lerakódását is ezzel a szennyvízhálózatot is tisztán tartja, anélkül, hogy korrodálná a fémalkatrészeket a berendezésben.

  Nem veszélyes, nem maró hatású és használható más piszoár szerekkel. A legjobb eredményt viszont más szagosító tabletták nélkül lehet elérni.

 • Feloldja a hugykövet
 • Kimondottan az organikus szennyeződésként piszoárokban jelen lévő hugykő lebontására kialakított enzim formula. A hugykövet eltávolítja és megakadályozza annak képződését a csésze falán és a csöveken.

  Az Odormute™ piszoár tisztító tabletták feloldják a hugykő képződéseket és azok után tisztán tartják a piszoárt, mindezt anélkül, hogy károsodás érné a krómozott részeket vagy a lefolyócsöveket. Nem tartalmaz maró anyagot, klórt, így használatával környezetét nem károsítja, mint más tisztítószerek.

 • Megszünteti a lefolyóban a dugulásokat
 • Az Odormute™ tisztító Piszoár tabletták használatával megszüntethető a szervesanyagok okozta dugulás és lerakódás. Tisztán és szagmentesen tartja a lefolyócsöveket. Víz nélküli, öblítés nélküli, víztakarékos pissoirba is használható nem csak öblítéses piszoárban.

  A készítmény használata kimondottan biológiai kezelés.

 • hatékony, mert már több, mint 50 éve működik
 • Bio, csak természetes összetevők
 • biztonságos
 • nem mérgező
 • nem maró
 • nem veszélyes
 • könnyű használni
 • Használati útmutató

  Az első héten folyamatosan pótolni szükséges a tablettát a piszoár kagylóba, amint az feloldódik. A tabletta oldódása nagyon lassú, átlagosan 4 hét. Ellentétben más piszoár kövekkel, melyeket akár 2-3 naponta pótolni kell. Egyszerűen a szűrőre kell helyezni a tablettát. Az első héten nagy forgalmú helyeken ( repülőterek ) 2 db tabletta lehet szükséges. Automata öblítéses piszoároknál a tabletta 48 órán belül feloldódik és normális esetben nincs szükség újabb tablettára. Viszont nagy forgalmú helységeknél szükséges lehet több tabletta használata. Az első hét elteltével a használat lecsökkenthető 1 db tablettára hetente.


  Odormute™ Urinal Tablets / Pissoir Tabletták ( tabletta alakú koncentrátum, 24 db-os kiszerelés).
  "Odormute™ Powder"

  Ára Br. 6 840.- Ft
  Új ára: Br. 5 832.- Ft

  Br. 285 Ft / db - 42 Ft
  Br. 243 Ft / db

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre  Odormute™ Urinal Tablets / Pissoir Tabletták ( tabletta alakú koncentrátum, 100 db-os kiszerelés).
  "Odormute™ Powder"

  Ára Br. 28 500.- Ft
  Új ára: Br. 24 300.- Ft

  Br. 285 Ft / db - 42 Ft
  Br. 243 Ft / db

  Egyedi ajánlat kérése nagyobb mennyiségre


  További háztartási és ipari felhasználású termékek


  Dogwatch

  Örök garanciás kerítésrendszer, mely állandóan "szemmel" tartja kutyáját.

  Lupine

  Lupine örök garanciás nyakörvek, hámok, pórázak.

  DT Systems

  Kiképzőnyakörvek, ugatásszabályozók, beeperek.

  Plexidoor

  A legjobb hőszigetelésű kutya és macska ajtók.